Ja estic tranquil

Si t'agrada, comparteix-ho!

Ja estic tranquil

Des de fa un temps vivia amb l’ai al cor i patia per la meva seguretat, ja que Catalunya s’havia convertit en una mena de Far West on imperava la il·legalitat més flagrant.

Un cop d’estat antidemocràtic ho havia posat tot de cap per avall: al Parlament, no només s’hi debatia sinó que el grup majoritari proposava fer un referèndum per escoltar la veu del poble; al carrer, sortien més d’un milió d’esvalotadors per reclamar el seu dret a decidir (brandant armes de destrucció massiva tan perilloses com banderes, pancartes, globus, serpentines i cançons); delinqüents de tota mena i condició convocaven actes subversius de provocació; el govern –el govern, on vas a parar!– no només posava en marxa un web sobre el referèndum, sinó que convidava a participar-hi!; la premsa desafecta no tan sols n’informava sinó que gosava incloure publicitat institucional; la majoria dels alcaldes cedien locals perquè els veïns dels seus municipis poguessin votar… Però, des que la Guàrdia Civil ha pres el control de la situació, ja estic tranquil. En un tres i no res, ha posat seny, s’ha ocupat de les coses realment importants i ha restablert l’ordre legal i constitucional: escorcollant impremtes, requisant paperetes de vot i cartells electorals, visitant redaccions de diaris sediciosos (El Punt Avui, VilawebEl Nacional…) per advertir-los que la insubornable espasa de la justícia espanyola caurà amb tot el seu pes al damunt seu si persisteixen en la seva perversa actitud antidemocràtica…

Sí, ja respiro, perquè la policia autonòmica no, però la benemérita sí que sap establir prioritats que garanteixin la nostra veritable seguretat.

Que el Parlament català vol organitzar un referèndum per donar la veu a la ciutadania (i envaeixen el carrer pares, nens amb cotxet i avis amb cadira de rodes per festejar-ho)? Prioritat màxima: en cinc minuts ja han desembarcat a Catalunya armats fins a les orelles per aturar el desafiament democràtic. Que estem en alerta 4 i es produeix un brutal atemptat terrorista a la Rambla que causa molts morts i ferits (i esclata el pànic entre la població)? Calma: ja hi anirem, quan els Mossos no se’n surtin.

dimarts, 19 de setembre del mmxvii

Llicència de Creative CommonsAquesta obra de Xavier Serrahima està subjecta a una llicència de Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional de Creative Commons

Loading

 
       
   

Author: Xavier Serrahima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *