Alicia (Cata) Croft

Si t'agrada, comparteix-ho!

La idea de les sempre comprensives i tan cristianes Nuevas Genaraciones —que de tan noves semblen velles, d’uns temps que preferiríem no recordar— de crear el joc “Rescate” per a que Alicia Sánchez Camacho sobrevoli Catalunya cavalcant una gavina i disparant bombetes contra immigrants il·legals i símbols independentistes no pot ésser més fantàstica: la solució per acabar d’una vegada per totes amb els problemes de casa nostra consisteix en bombardejar tot allò que no ens agradi. Això és la democràcia: convertir o, si cal, eliminar els que són diferents o no pensen com tu.

Com acostuma a succeir, els quatre desafectes exaltats de sempre han llançat el crit al cel, considerant que el videojoc és absolutament inacceptable. Alguns fins i tot han gosat afirmar que posa en evidència el rerefons feixista i intolerant del PP. No cal dir que aquest tipus d’acusacions són del tot infonamentades, injustes i sense sentit. Producte, una vegada més de la conxorxa contra el Partit Popular que des de fa tant de temps denuncien els mateixos dirigents d’aquest partit paradigma indiscutible de la defensa dels valors i principis democràtics.

Ho han aclarit tant la coratjosa candidata a la presidència de la Generalitat com Esteban González Pons, vicesecretari de Comunicació del partit que presidí Manuel Fraga, il·lustre ex-ministre d’informació franquista: el joc ha estat un error. Més en concret, un error “tècnic” responsabilitat exclusiva de l’empresa que el va desenvolupar. En comptes de disparar —perdó “llençar idees en forma de bombetes”, segons la metàfora pepeiana— contra immigrants il·legals, Alicia Santiago-y-cierra-españa Sánchez Camacho s’havia d’enfrontar a les màfies que trafiquen amb ells.

Resulta absolutament incomprensible que algú pugui posar en dubte els seus aclariments. Com es pot dubtar de la seva paraula? Quan ha tingut el PP res en contra dels pobres i indefensos immigrants? Quan s’han passejat per Badalona repartint un fulletó il·lustrat amb una fotografia que indicava “no queremos rumanos”? Quan han jugat amb foc identificant immigració amb delinqüència? Quan han atiat la perillosa foguera de la xenofòbia i el racisme vinculant el creixement de l’atur dels nacionals amb la presència de forasters? Quan ha gosat relacionar la crisi de la sanitat pública amb els abusos que en fan els nouvinguts? Quan han recomanat als immigrants sense feina que tornin al seus països d’origen?

Al cap i a la fi, que hi pot haver més lògic que el Partido Popular encarregui un videojoc, protagonitzat per la seva catolicíssima candidata i el pengi al seu web sense comprovar quin és el contingut del mateix? Amb la feina que tenen, els angelets, tractant de sobreposar-se al complot separatista, roig i judeo-maçònic que els persegueix, mentre prediquen, amb la seva habitual subtil delicadesa, “todo lo que nos une”!

dijous, 18 de novembre del mmx

© Xavier Serrahima 2o1o

Safe Creative #1010177596816


Comparteix
Publicat al Diari Maresme, el 19 de novembre del 2010

Loading

 
       
   

Author: Xavier Serrahima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *