Policia municipal: protegir i servir…

Si t'agrada, comparteix-ho!

Com una beneïda pluja de maig, ha arribat a la nostra ciutat – aquest assedegat ermot del periodisme, on el català tan sols tenia presència a…les esqueles— l’Aterrassa+. Divendres hi vaig llegir una interessant notícia: Els agents locals estrenen porra metàl·lica.

En ella Ester Núnez ens explica que els policies de la nostra ciutat canviaran les porres rígides de fusta per unes de metàl·liques extensibles. La pretensió és anar renovant, de manera progressiva, el material policial de defensa.

Qualsevol ciutadà no pot més que congratular-se per aquesta idea de renovar el material de defensa. Em refereixo, per descomptat, a qualsevol ciutadà de bé, a qualsevol ciutadà de profit. Als que es diverteixen amb el futbol, voten religiosament i vesteixen amb decència…

No pas a aquells indesitjables que ens omplen d’oprobi i vergonya a tots. Als desgraciats que duen el cabell encrespat o amb rastes i vesteixen amb parracs. A aquells que suposen un evident perill per a l’estabilitat social, democràtica i econòmica de la ciutat. Culpables d’actes criminals tan bestials i sanguinaris com el de pretendre despenjar la bandera espanyola del nostre submís ajuntament i fer-ne un petit estrip!

La resta de ciutadans, doncs, podrem respirar més tranquils a partir d’ara, sabent que els agents de l’ordre podran comptar amb porres d’un material més contundent per tal de sotmetre aquests perillosíssims delinqüents i lliurar-los a la Justícia per a que es puguin rehabilitar a la presó.

Podrem seguir ocupant-nos de les nostres coses: treballar, gaudir de la família, explotar als immigrants – perdó, nouvinguts… – aprofitant que fugen de la misèria, contribuir a l’especulació immobiliària, defraudar a Hisenda … En fi, seguir constituint el pal de paller del país. Aquest pal de paller que quatre incendiaris sense consciència voldrien destruir sense miraments…

Amb les noves porres, que a banda d’ésser més dures i resistents tenen l’avantatge de poder-se treure molt més de pressa del cinturó, ens sentirem més protegits que mai…!

Els ciutadans que paguem impostos – els assalariats, que som exclosos del club de l’enginyeria financera – comprovarem amb delit que l’ajuntament fa bon ús dels nostres diners, destinant-los a serveis del tot imprescindibles, en lloc d’invertir-los en d’altres de superflus, com centres culturals o esportius per a joves.

diumenge, 25 de maig del mmviii

PS: Una darrera pregunta: quan l’ajuntament es refereix a <<renovació de material policial de defensa>>, es refereix a la defensa i protecció dels ultratjats ciutadans o bé a la dels mateixos policies?


Safe Creative #0805190673221

Loading

Author: Xavier Serrahima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *