Indultar en Franki?

Si t'agrada, comparteix-ho!

Els terrassencs hem tingut el privilegi de rebre la visita de la consellera de Justícia, Montserrat Tura. Més encara, ens ha beneït amb les seves paraules, recordant que en Franki haurà de complir la pena de presó. I ho haurà de fer perquè <<existeix una sentència ferma d’un tribunal>>.

Té tota la raó, la consellera del PSc: quan hom és condemnat ha de complir la condemna…, a no ésser que sigui indultat!

Heus ací on rau el problema: els seus companys de partit que governen a l’Estat espanyol no han considerat quLlibertat Frankie en Franki el mereixi, malgrat el munt de mostres de suport que ha rebut des de totes bandes.

És evident que un delicte tan perillós i malèfic com el de tractar de despenjar una bandera no mereix ésser indultat… Els indults s’han de reservar, com ho ha fet el govern espanyol, per a casos excepcionals…

Van ésser indultats, per exemple, els agents de la Guàrdia Civil condemnats per torturar a Kepa Urra. Amb la qual cosa, no tan sols no van haver d’ingressar a presó, sinó que tampoc no van haver d’abandonar el cos.

Igualment, el 2005, Rodríguez Zapatero va creure oportú indultar quatre policies locals de Vigo, inhabilitats i condemnats en ferm a dos i quatre anys de presó per haver apallissat, insultat i vexat un ciutadà del Senegal: Mamadou Kane.

Potser volia mostrar-se tan humanitari com Aznar, que havia fet el mateix l’any 2000 amb catorze agents condemnats per tortures.

No va ésser indultat, però si es va beneficiar de reducció de la condemna el jove que va acabar amb la vida de Guillem Agulló, condemnat a catorze anys de presó, dels quals tan sols en va complir…quatre! Per a poder presentar-se, poc després com a regidor per al grup d’ultradreta AN…!

Amb aquests precedents, és clar que hem de donar la raó a l’amiga Tura: es tractava de delictes lleus, que no provocaven cap tipus d’alarma social, no pas com el d’en Franki…! Com pot ningú pensar que el govern espanyol del PsoE – amb ministres catalans – es plantegi indultar-lo havent estat condemnat per un delicte tan greu i imperdonable?

divendres, 30 de maig del 2008

PS: Amics regidors d’ERc de Terrassa, teniu present, quan dormiu ben calentons als vostres llits, que si el govern tripartit de la nostra ciutat, amb la vostra aquiescència, no l’hagués denunciat per un ridícul estrip a la bandera, en Franki no passaria les nits en una cel·la…!


Safe Creative #0805190673221

 
       
   

Author: Xavier Serrahima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *