Democràcia socialista

Si t'agrada, comparteix-ho!

Benvolguts i benvolgudes militants el PSc, us adjuntem amb la present el reglament del nostre partit per a la consolidació i enfortiment de la democràcia i del sistema electoral. Elaborat pels nostres Grans Capitans , en les hores lliures de que disposen una vegada han enviat el xofer amb el cotxe oficial a buscar els seus fills a l’Escola Francesa.

Manual l’aplicació continuada del qual ha produït uns resultats més que esplèndids en les passades dècades… I que, ens els darrers temps, s’ha dut a terme amb èxit a la segona i terceres ciutats més poblades de la nostra Comunitat Autònoma: l’Hospitalet i Badalona, després que els alcaldes corresponents s’hagin posat al servei del universalisme de la Gran Causa Espanyola, bandejant el provincialisme miop dels seus càrrecs catalans.

Es basa, com bé sabeu, en un acurat i automàtic sistema de renovació dels alcaldes i alcaldables del nostre partit. Sistema que pretén impedir, de totes totes, que les perversions que poden comportar els processos electorals i el dret de vots dels contribuents no provoquin efectes no desitjats. I, sobretot, es tracta de corregir els errors que una aplicació estricta de la democràcia participativa podrien produir.

L’objectiu, doncs, és que aquelles persones que dins del nostre partit més s’ho mereixen (en haver-se sacrificat una bona pila d’anys grimpant i grimpant dins les tèrboles aigües de les administracions públiques en comptes de formar-se acadèmicament), no siguin substituïdes, per mer caprici del desinformats electors i electores, per altres membres del partit que no han estat capaços de sacrificar-se i que posseeixen altres qualitats menys valuoses i sense cap mena d’utilitat per a triomfar en la vida política: formació universitària, coneixements d’idiomes, simpatia, capacitat resolutiva, criteri propi, empenta…

Per tal d’assolir aquesta fita essencial (que ens permetrà cohesionar el partit, diluir-lo dins del PSOE i, al mateix temps, alliberar-lo del jou de la crosta nacionalista dels fills i nets de l’alta burgesia catalana que l’havien capitanejat fins fa ben poc), cal que seguim aplicant, al peu de la lletra, el nostre reglament, i sobretot el seu article primer.

Recordem-lo:

<<Article 1er: Els alcaldes que portin dos o més mandats al capdavant dels seus respectius ajuntaments, quan creguin arribat el moment de deixar pas als seus relleus, mai – repetim: mai – hauran de deposar els seus càrrecs amb anterioritat a una comesa electoral.

Tot i que no tinguin cap intenció ni voluntat d’exercir el càrrec pel qual els electors els han d’escollir, en tenir la vista posada en superiors destins, allunyats de la província, hauran d’aprofitar la seva condició d’alcaldes, el fet d’ésser coneguts pels electors i aquella feblesa humana que du sempre a votar al que ja hi és, per a presentar-se de nou a l’elecció i garantir l’alcaldia per al partit.

Una vegada del fidel electorat l’hagin renovat en el càrrec, i abans de complir-se un any de la votació, en un exercici que dignifica, dóna solidesa i justifica la democràcia participativa, cessarà i escollirà el seu successor. Successor que, en no haver-se de sotmetre a la tirania dels votants, podrà ésser escollir lliurement entre els membres més submisos i obedients amb la línia oficial – desnacionalitzadora i regionalista – del partit.>>

divendres, 18 d’abril del 2008

Loading

Author: Xavier Serrahima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *